Web Analytics

Monica Anghel, directoarea artistică a Centrului Cultural Argeş, desfigurată în urma unui accident

de | 26.08.2019 13:38 | Actualitate

 

Îndrăgita cântăreață Monica Anghel a trecut prin momente teribile în urma unui accident, însă a depășit încercarea dificilă și a avut puterea să povestească, în timpul unei emisiuni, ce s-a întâmplat și cum a ajuns într-o astfel de situație.

Nu este niciun secret pentru nimeni că Monica Anghel are o mare pasiune și anume echitația. Dar, atunci când vorbești despre o astfel de pasiune, nu poți exclude din scenariu și unele riscuri inerente. Prietenul Monicăi a cumpărat un cal, iar directoarea artistică a Centrului Cultural Argeş l-a încălecat și a vrut să facă, după cum declară chiar ea, o manevră nu foarte complicată”. Numai că, necunoscând calul, atunci când a încercat să sară un obstacol a avut parte de un șoc.

Cam asta pățești când te crezi Spiderman, dar sunt ok că sunt vikingă”, a scris pe pagina de facebook cunoscuta cântăreață.

Monica Anghel, directoarea artistică a Centrului Cultural Argeş, s-a ales cu nasul zdrobit, faţa julită şi buzele umflate.

Sunt foarte ok, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achiziționat încă un cal și eu m-am dus în vizită și am încălecat și am vrut să fac o manevră nu foarte complicată, dar pe care n-am mai făcut-o, și nici nu cunoșteam calul, am vrut să săr peste un mic obstacol și am sărit doar eu. Problema este că eram fără instructorul meu și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apropo de buza umflată, cred că mi-a sta bine să am acid hialuronic. Normal că mă urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul” a povestit Monica Anghel la Antena Stars.

De amintit că ultima apariție în județul Argeș a Monicăi Anghel a fost la ziua comunei Berevoești, acolo unde artista a făcut… playback.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Fiecare gaseste fix ceea ce cauta !