Web Analytics

Modernizarea și reabilitarea străzilor și parcărilor, priorități ale administrației publice din Pitești

de | 11.06.2018 12:12 | Actualitate

lucrari primarieLa conferința de presă organizată de Primăria Pitești și desfășurată luni la ștrandul din Trivale, primarul Cornel Ionică a prezentat principalele lucrări ce se vor realiza în perioada următoare în municipiul Pitești.

Printre altele, primarul Cornel Ionică a spus că în perioada următoare se va reabilita parcarea de la stadionul Nicolae Dobrin, se va reabilita parcarea de la Fortuna și se va reconfigura trotuarul de pe partea stângă a străzii Armand Călinescu, sensul spre centru, cu amenajare de alveole.

”Începând cu 14 iunie vor demara lucrările pentru modernizare Calea Craiovei, din zona Frații Golești până în zona blocului 41 A. Termenul de execuție este de 4 luni, iar valoarea lucrării este de 657.669,87 lei+TVA. Vom avea 3 benzi continue pe coborâre și o bandă acces dreapta, trotuar pietonal și pistă pentru bicicliști. Suprafața carosabilă modernizată este de 3.400 mp. De asemenea, avem lucrări în derulare în ceea ce privește reabilitarea străzii Dârzu, cu trotuar pietonal, pistă pentru bicicliști și canalizare pluvială”, a spus primarul Cornel Ionică.

Totodată, edilul-șef al Piteștiului a mai spus că pentru fluidizarea traficului pe principalele artere de circulație ale orașului în curând se va interzice accesul școlilor de șoferi auto și începând de săptămâna viitoare se va începe ridicarea autovehiculelor abandonate din municipiu.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii