Web Analytics

Miuțescu l-a lansat pe vicele Apostoliceanu la Primăria Pitești, vorbind de gașca mafiotă PSD care a ținut orașul pe loc

de | 24.07.2020 10:44 | Actualitate, Politica si Administratie

Conferință de prezentare, azi, a candidatului PNL la Primăria Pitesti, în persoana viceprimarului Sorin Apostoliceanu și a echipei sale. Alături de Apostoliceanu, la conferința de presă au participat Mihai Coteț, Ana Stan, Alexandru Tudan, Marius Postelnicescu și bineînțeles Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, care a prezentat echipa și candidatul. Iată un fragment din discursul cu care a deschis conferința de presă Adrian Miuțescu: „Pentru Pitești, important e să prezentăm nu doar un om, ci o echipă. Dl Apostoliceanu nu e un om politic, ci în primul rând un administrator și a demonstrat-o în ultimii patru ani. Orașul Pitești a fost condus de un grup de interese, o gașcă mafiotă care a ținut dezvoltarea orașului în loc. Noi vrem să câștigăm Piteștiul cu actuala echipă pe care v-o propunem, să-l transformăm și să-l dezvoltam. Vă asigur că o administrație liberală va schimba fața, perspectiva și mai ales modul de a conduce Piteștiul. Pentru prima dată, după 30 de ani, credem că se poate și la Pitesti să schimbam administrația PSD”, a declarat Adrian Miuțescu.

Sorin Apostoliceanu: „Nu mai e timpul primarului care le știe pe toate și care ține toate deciziile În mâna lui. Digitalizarea serviciilor și transparentizarea activității primăriei reprezintă prioritatea mea, a echipei mele liberale. Nu mai e loc de poltică în administrație, nu mai e loc de politică la Primăria Pitești”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

2 Comentarii

  1. USL trăiește, PSD=PNL aceeași mizerie!

  2. PSD=mizerie
    PNL=mizerie
    PSD deghizat în PNL…scârbă