Web Analytics

Miuţescu, despre colaborarea cu USR-Plus: „După alegerile prezidenţiale!”

de | 11.07.2019 13:14 | Politica si Administratie

Deputatul USR Ionuț Moșteanu și președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, au făcut, fiecare în parte, în ultima săptămână, mai multe declarații televizate referitoare la o posibilă colaborare.
„Am arătat că suntem dispuși în alegerile locale la o colaborare cu USR-Plus, pentru a reuși să câștigăm alegerile locale și a face ca opoziția de astăzi să obțină majoritatea în Consiliul Județean. După 30 de ani, a venit vremea să administrăm Consiliul județean și principalele primării din județ, pentru că vrem să le administrăm bine, având exemplul județelor din Transilvania, care sunt niște județe mai bogate și în care oamenii trăiesc mai bine. Argeșul merită așa ceva! Este un județ care a contribuit mult la PIB-ul României și care merită să se bată pentru primele locuri ca importanță, cu județe precum Clujul sau Timișul.
Pentru acest lucru, suntem dispuși, după alegerile prezidențiale, să găsim căi de colaborare cu partidele din opoziție. Sper ca președintele Klaus Iohannis să câștige alegerile și noi să punem în aplicare ceea ce ne-am propus”, spune Adrian Miuțescu.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii