Web Analytics

Miuţescu confirmă! Pendiuc se milogeşte de liberali să-l pună candidat la Primăria Piteşti

de | 1.11.2018 14:31 | Politica si Administratie

# Scenariu horror pentru alegerile din 2020
Incredibil, dar adevărat! Tudor Pendiuc, marele și inegalabilul Tudor Pendiuc, puneți dv., dacă vreți, ghilimelele de rigoare, a ciocănit de curând la ușa PNL Argeș. De ce s-a umilit Pendiuc (și) la ușa liberalilor? Pentru ca aceștia să-l accepte candidat la Primăria Pitești la alegerile din 2020.

Adrian Miuțescu: „Am discutat de mai multe ori cu dumnealui”

Nu e o glumă proastă și nici una macabră, ci e purul adevăr, recunoscut de chiar Adrian Miuțescu, președintele liberalilor argeșeni. Acesta nu doar că ne-a confirmat informația, dar ne-a spus și care ar fi condițiile pentru ca fostul edil PSD să devină propunerea PNL pentru fotoliul de primar al municipiului Pitești.
„Am discutat de mai multe ori cu dumnealui. Ce pot să vă spun e că nu s-a decis nici dânsul, nici noi, dar, sigur, discuții există și cred că vor mai exista. Suntem deschiși și trebuie să discutăm cu toată lumea. Nu i-am spus nici da, nici nu. La momentul candidaturii, trebuie să fie membru PNL. Noi, la nivel național, am luat o decizie cum că în municipiile reședință de județ va trebui să facem o competiție internă, care va dura până prin martie anul viitor. La ea se pot înscrie mai mulți candidați, oameni din partid, dar și cei care nu sunt membri deocamdată, însă care vor trebui să devină membri, dacă se vor hotărî să candideze. Competiția se va finaliza cu un sondaj la nivelul municipiului Pitești, iar analiza acestuia ne va spune cam pe cine va trebui să desemnăm. Asta va fi procedura. La momentul ăsta, suntem în faza de prezentare a procedurilor și modalităților de înscriere de candidaturi. Această competițe va fi deschisă, repet, și pentru cei care nu sunt în PNL la momentul ăsta, dar care, la momentul candidaturii din 2020, vor trebui să fie, evident. Suntem deschiși”.

„Dl. Pendiuc va trebui să aibă toate dosarele rezolvate”

În continuare, Adrian Miuțescu a vorbit și despre o altă condiție pe care va trebui să o îndeplinească fostul primar al Piteștiului: ”Sigur, vor trebui respectate și criteriile de integritate. Eu i-am și spus domnului Pendiuc că va trebui să aibă toate dosarele penale pe care le are acum rezolvate. Și, dacă le are rezolvate, atunci, ca și cu orice om liber, putem discuta. Însă problema pe care o are din punct de vedere penal trebuie să și-o rezolve. Problemele de integritate vor face parte din criteriile care trebuie respectate pentru a candida din partea PNL”, ne-a declarat Adrian Miuțescu.
Cum e firesc, l-am căutat și pe Tudor Pendiuc pentru un punct de vedere, însă acesta nu a dorit să comenteze. În definitiv, și acesta e un răspuns.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Înseamnă ca vați sclerozat rău de tot ăștia de la Pnl Argeș,cu mafiotul asta care a distrus pitestiul si industria lui cu penalul astab,nu sa lecuit alde cu el la parlamentare,nu numai ca o sa va compromiteti iremediabil si nu o sa mai luați nici patru consilieri halal organizatie din Argeș județul bratienilor estibun mare bou si dobitoc tradator Adrian Miutescu vad ca te ai senilizat de tot nu meritați nici un scuipat