Web Analytics
scris miercuri, 28.08.2024

Mister total. Cei doi subprefecţi PSD n-au fost delegaţi la congres

Curios lucru, niciunul dintre cei doi subprefecți PSD nu a fost delegat la congresul de la Romexpo. Asta în contextul în care Argeșul a avut una dintre cele mai numeroase delegații din țară, 100 de persoane.

Mister total. Cei doi subprefecţi PSD n-au fost delegaţi la congres

Prin natura funcției deținute, atât Marius Pârvu, cât și Bogdan Minciunescu erau de drept membri ai delegației PSD Argeș, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Lung prilej de bârfe și de ipoteze. Pe surse, am aflat că Marius Pârvu ar fi în dizgrația președintelui Ion Mînzînă, ba chiar s-ar lua în calcul o înlocuire a lui. În ceea ce-l privește pe Minciunescu, i s-ar fi sugerat că trebuie să asigure permanența la prefectură, deși era o zi de sâmbătă și nu existau indicii rezobabile că prefectul liberal Dragoș Predescu ar mai pune ceva la cale, în contencios, împotriva Consiliului Județean.

Ceva se întâmplă și încă nu știm ce. În vreme ce subprefecții Pârvu și Minciunescu au fost scoși din lotul PSD pentru congres, a fost convocat, în schimb, Petre Funie de la Slobozia, un fel de Denis Alibec al PSD Argeș. Deși nea Petrică Funie a pierdut en fanfare alegerile la funcția de primar, a fost totuși premiat cu o convocare de consolare la congres. Ca și cum nu și-ar fi putut anunța Ciolacu candidatura la prezidențiale, dacă n-avea și o… Funie în sală.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Câmpulungenii – la umbră, naşa-ministru, în soare

Citește și Scuipa şi agresa şoferii în parcarea de la Centrul de Diagnostic. Când s-a sunat la 112, s-a făcut nevăzut

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...