Web Analytics

Mirel Rădoi a urmărit la treabă fotbaliştii din „El Clasico de Argeş”

de | 18.04.2019 13:37 | Sport

Luni seara a fost derby mare pe arena ”Nicolae Dobrin”, protagoniste fiind gazda FC Argeș și CS Mioveni, ocupantele locurilor 6, respectiv 7 din Liga a II-a.

Chiar dacă interesul nu a fost unul foarte mare din partea suporterilor celor două echipe, cei prezenți pe stadion fiind un pic peste media spectatorilor prezenți la meciurile Argeșului, un mare interes a fost din partea oficialităților locale și nu numai. Așa se face că la meci au fost prezenți Cornel Ionică, primarul Piteștiului, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, Cristian Gentea, președintele PSD Pitești, consilier local și președinte al Consiliului de Administrație de la FC Argeș, subprefectul Adrian Bughiu, Mihai Oprescu, directorul de la ITM Argeș, primarul Ion Dumitru de la Albota, Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director de la CS Mioveni, și mulți oameni de fotbal din județul nostru.
De remarcat a fost prezența lui Mirel Rădoi, antrenorul principal al echipei naționale de tineret a României, cel care s-a întreținut cu bunul său prieten Nicolae Dică. Rădoi a urmărit, așadar, la treabă fotbaliștii din ”El Clasico de Argeș” și, chiar dacă nu a fost un meci extrem de spectaculos, cele două goluri ale piteștenilor din prelungiri au fost sarea și piperul unei partide reușite pentru acest nivel fotbalistic.
Ca o paranteză, mai spunem că președintele CA al FC Argeș, Cristian Gentea, împreună cu Ion Mânzână, vicepreședintele CJ Argeș, și primarul Ion Dumitru de la Albota au hotărât ca în curând să organizeze un eveniment prin care să se sărbătorească 40 de ani de la cucerirea ultimului titlu al FC Argeș.
Evident că la acest eveniment vor fi invitați toți foștii mari campioni ai Argeșului din 1979.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii