Web Analytics
scris luni, 14.10.2024

Mircea Lucescu: „Temperatura va fi mult mai scăzută marți”

Mircea Lucescu, selecționerul primei reprezentative a României, s-a arătat contrariat de programările făcute de UEFA pentru meciurile din Liga Națiunilor. Următoarea adversară a României, Lituania, are câteva ore suplimentare de odihnă până la duelul direct.

Mircea Lucescu: „Temperatura va fi mult mai scăzută marți”

Ambele meciuri din grupa C2 din Liga Națiunilor au avut loc sâmbătă, dar la ore diferite. Lituania – Kosovo s-a disputat de la ora 16, kosovarii reușind să se impună la limită, 2-1.

Partida dintre Cipru și România, scor 0-3, a început aproape 6 ore mai târziu, la 21.45, aspect care l-a nemulțumit pe Mircea Lucescu, având în vedere că lituanienii vor avea nu doar avantajul terenului propriu, dar și mai multe ore de odihnă în perspectiva duelului direct de marți, 15 octombrie.

„Da, temperatura va fi mult mai scăzută marți. Dar nu înțeleg, ei au jucat la ora 4, iar noi am jucat la 10 seara! Dar așa s-a decis, așa va fi. Vom încerca să ne adaptăm. Nu avem decât un antrenament pentru a face lucrul ăsta, pe cel oficial, de luni seara”, a spus selecționerul României la conferința de presă.

Gsp.ro anunță că naționala României a ajuns duminică în Kaunas, acolo unde va disputa următorul meci din preliminariile Ligii Națiunilor, contra Lituaniei.

De la cele 30 de grade înregistrate în termometrele din Cipru, elevii lui Mircea Lucescu au trecut la 3 grade. Atât arătau aplicațiile de specialitate că este temperatura resimțită în Kaunas în momentul în care jucătorii au sosit la hotelul de 4 stele, situat foarte aproape de stadionul pe care se va disputa meciul.

Citește și: Cum l-au numit italienii pe Dennis Man după meciul Cipru – România

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...