Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

Mircea Geoană despre lupta pentru prezidenţiale: „Văd o competiţie între mine, candidatul PSD şi candidatul USR”

Mircea Geoană, candidat independent pentru preşedinţia României, afirmă că nu are „nimic personal” cu ceilalţi candidaţi, însă se arată convins că niciunul dintre ei nu aduce „o schimbare bună” pentru ţară. Geoană este de părere că bătălia pentru intrarea în al doilea tur al scrutinului prezidenţiale se va da între el, candidaţii PSD şi USR.

Mircea Geoană despre lupta pentru prezidenţiale: „Văd o competiţie între mine, candidatul PSD şi candidatul USR”

Citește și: Mircea Geoană, despre căsătoriilor între persoane de același sex: „Societatea nu este pregătită pentru așa ceva”

Mircea Geoană a fost întrebat, într-o emisiune televizată, cine sunt principalii săi contracandidaţi în cursa pentru alegerile prezidenţiale din acest an. „Toţi şi niciunul. Mie mi se pare că, în clipa de faţă, această propunere, care este curajoasă şi nu e prima dată în viaţă când am curajul să merg pe o cale complicată şi riscantă – m-am bătut cu Ion Iliescu şi am câştigat preşedinţia PSD-ului într-un congres extrem de disputat, m-am bătut cu Băsescu care era preşedinte în funcţie şi care avea şi anumite metode şi instituţii care-l sprijineau –  şi acum am curajul să spun (…) că este momentul să încercăm şi ceva diferit”, a afirmat Mircea Geoană sâmbătă după-amiază, la Digi 24.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...