Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

Mircea Geoană, despre căsătoriilor între persoane de același sex: „Societatea nu este pregătită pentru așa ceva”

Fostul secretar adjunct al NATO, Mircea Geoană, s-a declarat împotriva căsătoriilor între persoane de același sex, spunând că ”societatea nu este pregătită pentru așa ceva”. Declarația a fost făcută sâmbătă, la emisiunea ”În fața ta”, de la Digi24.

Mircea Geoană, despre căsătoriilor între persoane de același sex: „Societatea nu este pregătită pentru așa ceva”

„Nu cred că a forţa lucrurile şi a face din asta o chestie de contrast prea mare este bună pentru noi, cred că trebuie lucrat cu respect. Pentru mine toţi cei care au preferinţe de altă natură sunt cetăţenii noştri, ei trebuie protejaţi, să avem grijă de dânşii şi nu trebuie condamnaţi. În această etapă cred că mai trebuie puţin timp ca să ajungem la concluzie care să permită… cred că formule legale care să permită aceste lucruri se găsesc, nu mergând atât de repede, atât de departe. Cred că societatea nu este pregătită pentru aşa ceva”, adaugă Mircea Geoană.

Citește și: Polițist acuzat că a mușamalizat o tentativă de omor pentru niște sticle de țuică

Geoană spune că nu a votat la referendumul pentru familie asociat cu fostul șef PSD Liviu Dragnea pentru că ar fi fost într-o deplasare NATO. În fapt, referendumul pentru familie a avut loc în anul 2018, iar Mircea Geoană a devenit secretarul general adjunct al NATO în 2019. „Nu am votat. Pentru că eram la… cred că eram în deplasare undeva, cred că eram într-o deplasare cu NATO, cred că era în perioada în care eram eu la NATO”, a declarat Geoană la emisiunea ”În fața ta”, de la Digi 24.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...