Web Analytics

Mioveniul are o aplicaţie revoluţionară pe mobil prin care sunt comunicate avariile şi întreruperile de curent

de | 4.04.2018 18:52 | Politica si Administratie

19 01Săptămâna trecută, la Primăria Mioveni a fost lansată o aplicație revoluționară intitulată Mioveni City App, în care puteți găsi toate informațiile utile, agenda evenimentelor, ghid turistic, locații pentru petrecerea timpului liber și chiar social media sau news, însă există și un domeniu unde utilizatorii pot sesiza și raporta instant diverse incidente.

Principalele două componente ale aplicaţiei sunt Ghidul Turistic Digital si Modulul de Raportari Incidente.
Ghidul Turisic Digital conține informații legate de obiective de interes turistic, trasee și rute turistice, agenda de evenimente culturale sau spectacole ale oraşului, unitățile de cazare din oraș cu programul și serviciile prestate, restaurante, pub-uri, cafenele şi alte unităţi de alimentație.
Prin foarte utilul Modul de Raportări Incidente, aplicația vine în ajutorul autorităților locale, care pot afla de diferite probleme, avarii, accidente într-un timp mult mai scurt, iar prin intermediul aplicației pot comunica măsurile concrete luate în rezolvarea acestora. Modulul de Raportări Incidente cuprinde categorii diverse, precum Străzi și Iluminat, Gunoi și Vandalism, Trafic Auto, Semne de circulaţie, Parcări, Mediu, Apa și Canalizare, Transport în comun, Construcţii etc.
Un plus al Aplicaţiei Mioveni City App constă în sistemul de notificări.
„Cetățenii pot opta pentru a primi notificări pe telefonul mobil în legătură cu șantiere și lucrări publice, străzi închise, întreruperi ale alimentării cu apă şi energie electrică, comunicate din partea administraţiei locale și altele. Structura sistemului permite utilizatorului să primească notificări doar de la o anumită categorie dacă aceasta este alegerea sa”, spune Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.
Aplicația se poate descărca pe Google Play pentru telefoanele cu sistem Andorid sau de pe iOS App Store pentru iPhone.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii