Web Analytics
scris marți, 10.09.2024

Mioveni: Puștan înregistrat la volan cu viteza de 143 de km/h

În ziua de 09 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73 – Stâlpeni, fiind înregistrat cu viteza de 113 km/h. Ca urmare a abaterilor constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Mioveni: Puștan înregistrat la volan cu viteza de 143 de km/h

Citește și Pitești. Agresiune în Găvana. I-a dat cu o țeavă în cap și a fost reținut

De asemenea, în ziua de 09 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat un tânăr, de 21 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe raza orașului Mioveni, fiind înregistrat cu viteza de 143 de km/h. Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...