Web Analytics
scris vineri, 25.10.2024

Miodrag Belodedici: „FCSB a greșit de la Dumnezeu până la Gigi Becali”

După eșecul dureros suferit în fața echipei Rangers, în deplasare, 0-4, Miodrag Belodedici a vorbit în termeni duri despre FCSB.

Miodrag Belodedici: „FCSB a greșit de la Dumnezeu până la Gigi Becali”

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, a discutat despre echipa lui Gigi Becali în Europa League. După Rangers – FCSB 4-0, Miodrag Belodedici nu a ezitat să facă o analiză dură.

Digisport.ro scrie că fostul internațional susține că nu o vede pe campioana României să scoată rezultate la fel de pozitive ca în primele două runde din Europa League.

Parcursul “roș-albaștrilor” se va îngreuna de la meci la meci. Astfel, fostul mare internațional crede că formația lui Gigi Becali are șanse mici pentru a prinde primăvara europeană.

Căpitanul a fost suspendat pentru meciul de pe Ibrox în urma cartonașului roșu luat cu PAOK. Pe lângă acesta, a mai lipsit și Adrian Șut, care a suferit un mare necaz în familie.

Ce părere să am?! Am văzut partida, le-au dat o bătută bună, ce să mai zic? Prea mult. Dacă era și Olaru pe teren, poate era altceva, rezistau mai mult și arătau ceva mai bine. FCSB a greșit de la Dumnezeu până la Gigi Becali”, a declarat Miodrag Belodedici, potrivit Fanatik.ro

Citește și: https://jurnaluldearges.ro/stranierii-convocati-de-mircea-lucescu-pentru-meciurile-cu-cipru-si-kosovo-356254/

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...