Mînzînă şi-a adus un al doilea consilier personal care a lucrat la DNA

de | 5.01.2022 11:32 | Actualitate, Dezvaluiri, Home, Politica si Administratie

Cms. șef Bogdan Ioniță face echipă cu cms. șef Dan Nicolae

Președintele Ion Mînzînă își blindează corpul de consilieri personali cu încă un specialist care vine din structura DNA Pitești. E vorba de comisarul-șef Bogdan Ioniță, un judiciarist cu expertiză în domeniul achizițiilor publice și al proiectelor pe fonduri europene.

Pensionat anul trecut, Bogdan Ioniță a lucrat la anticorupția piteșteană în câteva dosare complexe având ca obiect fraude aduse bugetului UE sau bugetului național. Iată că, după aducerea titratului comisar-șef Dan Nicolae (fost șef al DGA, IPJ Argeș și judiciarist în structura centrală a DNA), președintele Mînzînă le dă un semnal destul de tranșant constructorilor, asfaltatorilor și în general tuturor prestatorilor sau furnizorilor de servicii publice: la Consiliul Județean, cel puțin sub comanda sa, lucrurile nu mai pot merge ca înainte.

Având în vedere că CJ a împrumutat aproape 8 milioane de euro ca să aibă bani de cofinanțare a proiectelor pe fonduri europene și că instituția are în derulare cele mai multe astfel de proiecte din întreaga sa istorie, președintele CJ vrea ca totul să se deruleze pe lege. Adică proiectele să fie duse la capăt fără incidente sau penalizări, în instituție să nu mai fie descinderi ale mascaților și, lucru foarte important, salariații să se simtă protejați și apărați de lege atâta timp cât niciun șef nu le va cere s-o încalce sau să semneze ceva împotriva voinței lor.

Citește și Ion Mînzînă (PSD Argeș): “Iohannis distruge mitul înțelepciunii germane!”

Citește și Exclusivitate. Noua echipă a preşedintelui CJ / Mînzînă şi-l aduce consilier principal pe comisarul-şef Dan Nicolae

Distribuie!

Articol scris de Gabriel Grigore

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Zice domnul ziarist ca nu va mai fi ca inainte cand se furau banii destinati proiectelor Consiliului Judetean ! Ca mai inainte cand tot PSD era la sefia acestui consiliu, ha, ha. Ce mari ispravi a facut DNA Pitesti ? N-am auzit de nici un caz rasunator rezolvat de DNA Pitesti. DNA Pitesti a dormit in front acoperind coruptia din judet. Asa ca, cu asemenea specialisti de la DNA Pitesti mai bine lipsa. Este valabil si pentru DGA-ul IPJ Arges, rezultate zero ! Hai faceti publice rezultatele acestor domni aflati in fruntea institutiilor de putere din Pitesti, cu cazuri rezolvate, mari infractori condamnati. Asa pe vorbe domnule ziarist…

Ultimele articole