Web Analytics
scris vineri, 05.07.2024

Minore dintr-un centru de plasament, animatoare într-un club

Este anchetă uriașă la DGASPC Vaslui, după ce două minore instituționalizate au fost filmate cum dansează la bară în cluburi, ca animatoare.

Minore dintr-un centru de plasament, animatoare într-un club

Două minore aflate sub supravegherea „Protecției Copilului” Vaslui au fost văzute de mai multe ori activând ca animatoare într-un club din localitate. DGASPC Vaslui a anunțat poliția, informează cotidianul Vreme Nouă.

Citește și: Pitești. Minor de 17 ani, prins la volan pe Aleea Stadionului

Cele două fete se pare că mergeau frecvent în club, unde dansau la bară. Mai mult, una dintre fete ar fi și postat un clip în care dansează în club, însă, la scurt timp, a șters postarea. Și mai grav este că supraveghetorii din centrul în care sunt internate fetele ar ști despre activitatea lor. Nimeni nu a luat, insa, măsuri. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, tot ce se poate face, conform legii, este anunțarea Poliției.

Una dintre minore a fost cazată până în această săptămână în Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copilul Abuzat, Neglijat și Exploatat din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Nr. 2 Vaslui. A doua minoră locuiește într-unul din apartamentele aflate în folosința DGASPC Vaslui.

Citește și: Îl are pe conştiinţă directorul Armand Chiriloiu pe inginerul silvic Sever Pahonţu?

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită