Web Analytics
scris marți, 02.07.2024

Minoră dispărută. Polițiștii argeșeni o caută

Poliţiştii piteșteni au fost sesizați în vederea găsirii unei minore în vârstă de 13 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. În noaptea de 01 spre 02 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost informați cu privire la faptul că minora ȘTEFANIA NICOLETA DIN a plecat de la domiciliu, în jurul orei 12:30, fără a mai reveni.

Minoră dispărută. Polițiștii argeșeni o caută

Semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 55 kg, ochi albaștri, păr blond, drept, lung. Vestimentație la momentul plecări: pantaloni negri, tricou alb, adidași albi marca Nike. Minora a mai avut plecări voluntare, iar din verificările efectuate de polițiști, au rezultat indicii că s-ar putea îndrepta spre județul Constanța.

Citește și: Șase elevi eliminați la bac în Argeș. Unei tinere i-a sunat telefonul când preda lucrarea

În prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorei, fiind transmise semnalmentele acesteia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, cât și altor județe. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009, sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită