Web Analytics

Minivacanța de 1 Mai: 40.000 de turişti pe litoral, 20.000 la munte

de | 1.05.2017 09:47 | Actualitate

aglomeratie traficPeste 40.000 de turişti au petrecut în aceste zile pe litoralul românesc, iar aglomeraţie a fost şi în staţiunile montane, unde sunt înregistraţi 20.000 de turişti. Poliţiştii anunţă că traficul va fi aglomerat în această după-amiază, când oamenii vor reveni spre case, informează Mediafax.

Peste 40.000 de turişti au petrecut minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc. Potrivit operatorilor în turism, cei mai mulţi au ales staţiunile Mamaia şi Vama Veche. În aceste zile, pentru ei au fost pregătite festivaluri de muzică, gastronomice şi de bere, întreceri de maşini şi multe concerte. Startul a fost dat în staţiunea Mamaia, când a pornit muzica la Sunwaves 21.

Pentru cei care nu îşi fac încă bagajele, sunt organizate şi luni expoziţii de maşini precum şi demonstraţii de drift în Mamaia, plus un „mega concert pe plajă”, aşa cum îl anunţă organizatorii, unde numele principale de pe afiş sunt trupele Provincialii şi Vunk. Va fi şi un show de artificii, iar mii de lampioane vor fi lansate între Mamaia, Delta Dunării şi Vama Veche.

Alţi 20.000 de turişti au ales ca destinaţie, pentru minivacanţa de 1 Mai, staţiunile de pe Valea Prahovei, gradul de ocupare din unităţile de cazare fiind de 95 la sută. Numai în Sinaia au fost înregistraţi peste 10.000 de turişti.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii