Ministrul Vela: „Nu permitem și nu vom permite ca aceste grupări violente să pună stăpânire pe străzi

de | 5.10.2020 12:23 | Actualitate, Home

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis sâmbătă, pe Facebook, că autorităţile nu vor permite ca „grupări violente să pună stăpânirea pe străzi, pe fenomenul sportiv”.

Mesajul ministrului vine după scandalul izbucnit vineri, când mai mulţi suporteri stelişti au fost conduşi la secţie după ce au lovit doi jandarmi care interveniseră în conflictul lor cu suporterii dinamovişti, cu ocazia partidei de fotbal dintre Steaua şi Dinamo.

“Meciul dintre Dinamo 2 şi CSA Steaua era programat fără spectatori, dar anumite persoane, mânate, poate, de ură şi frustrare, au hotărât să transforme acest eveniment sportiv într-o luptă de stradă. Un suporter îşi susţine echipa favorită cu fair-play. El nu vine dotat cu cuţite şi pregătit de a crea dezordine socială şi haos la un meci fără spectatori. În primul rând, prezenţa acelor suporteri, în zona Ştefan cel Mare, la acea oră, nu era justificată sub nicio formă.
Singurul motiv erau luptele de stradă şi dezordinea, pentru a-şi consacra poziţia de lideri în rândul huliganilor.

Citește mai departe pe presshub

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...