Web Analytics

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, întotdeauna alături de argeşeni

de | 17.09.2020 13:19 | Politica si Administratie

Ministrul Sănătății a fost joi, 10 septembrie, în Argeș și i-a mulțumit lui Emanuel Soare pentru modul cum a gestionat criza sanitară și pentru colaborarea din timpul cât acesta din urmă era prefect. Ministrul a vizitat Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești, unde, datorită insistențelor lui Emanuel Soare, ale președintelui PNL Argeş, Adrian Miuţescu, și datorită lui, funcționează un aparat de plasmafereză.

„Ca prefect al județului, mi-am dorit ca în Argeş să funcționeze acest aparat de plasmafereză, folosit pentru tratamentul pacienților Covid, dar și cât mai multe aparate de testare PCR. Le mulțumesc argeșenilor care au donat plasmă pentru tratamentul bolnavilor Covid, reacția acestora, de solidaritate și empatie, depășind așteptările tuturor. Sunt bucuros pentru că la primăriile din județ au început să se distribuie 3 milioane de măști de protecție, care vor ajunge la cetățeni. Guvernul PNL a fost întotdeauna alături de argeşeni, inclusiv prin trimiterea unei unități mobile ATI la Spitalul Județean, lucru pentru care am insistat în timpul când eram prefect. Acum, administraţia locală și județeană trebuie să pună umărul pentru redeschiderea spitalelor pentru pacienții non-Covid. Dacă până acum unii nu au fost în stare, noi vom demonstra că se poate!”, a declarat Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș.

Întâlnire cu medicii de familie din Argeș. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate

Joi, la Curtea de Argeş, a avut loc o întâlnire între ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și medicii de familie din județ. Întâlnirea a fost organizată de președintele CAS Argeş, Cristian Mitrofan, fiind posibilă mulțumită insistențelor președintelui PNL Argeş, Adrian Miuțescu. Președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeş, Mariana Boșneag, a avut ocazia să discute față în față cu ministrul, căruia i-au fost prezentate problemele cu care se confruntă medicii. Ministrul a propus soluții, întâlnirea fiind extrem de benefică. Medicii de familie i-au cerut ministrului să se renunțe la avizele epidemiologice pentru începutul anului școlar, iar ministrul i-a ascultat și a decis în consecință.
„Am avut ocazia, împreună cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, președintele CAS Argeş, Cristian Mitrofan, deputatul Dan Bica și președintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, să vizităm Spitalul Curtea de Argeș. Unitatea se confruntă cu mai multe probleme, fiind foarte utilă pentru pacienții din zona de nord a județului. A urmat o întâlnire cu medicii de familie, care a fost foarte fructuoasă. Argeșenii trebuie să înțeleagă că, printr-o guvernare liberală și o conducere PNL a Consiliului Județean, problemele lor vor ajunge mult mai ușor la factorii de decizie și vor fi rezolvate. Se poate și în Argeș!”, a spus Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș.

Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de Asociaţia Jurnal de Muscel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii