Web Analytics

Ministrul Sănătăţii, impresionat de construcţia Spitalului „Sfântul Spiridon” din Mioveni

de | 22.03.2017 22:56 | Politica si Administratie

19 SpitalMioveni01# Ion Georgescu: „Sunt analizate posibilitățile de finanțare pentru spitalul din Mioveni”
Pe 17 martie, timp de două ore, ministrul Sănătății, dr. Florian-Dorel Bodog a efectuat o vizită de lucru în Orașul Mioveni și pe șantierul viitorului Spital „Sf. Spiridon” de la Racovița.

În prima parte a vizitei, în sala de consiliu a Primăriei Mioveni, ministrul a avut o întâlnire cu reprezentanții conducerii județene, ai administrației publice locale, cu parlamentarii de Argeș, cu o parte dintre medicii argeșeni și conducerile unităților medicale din județ. Vizita a continuat la Spitalul Sfântul Spiridon, unde ministrul Sănătății a fost pus la curent cu stadiul lucrărilor de execuție și cu tehnica medicală de care noua unitate va dispune, iar în încheiere a făcut o scurtă inspecție în laboratorul de analize și în secția de primiri urgențe a spitalului.
„În urma acestei vizite, ministrul Sănătății, dr. Florian-Dorel Bodog a declarat că va susține, prin toate canalele ministeriale de care dispune, ca noul spital din Mioveni să primească un sprijin material din partea ministerului Dezvoltării. Totodată, ministrul Sănătății a afirmat că personal a purtat mai multe discuții pe această temă cu doamna vicepremier și ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, iar în prezent sunt analizate posibilitățile de finanțare pentru acest proiect”, a precizat primarul de la Mioveni, Ion Georgescu.
19 SpitalMioveniMinistrul Sănătăţii a precizat că a fost impresionat de construcţia Spitalului Sfântul Spiridon. „Spitalul din Mioveni este o problemă complexă. În primul rând ne-am asigurat că toate avizele care au fost date la momentul începerii construcţiei sunt în regulă… Am avut o discuţie cu ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, şi încercăm să găsim o soluţie de finanţare ca să îl sprijinim. Acest spital nu a fost prins prin niciun buget de finanţare. Nici nu vreau să spun că am găsit soluţia finală, dar el are o solicitare de finanţare prin PNDR. Avem posibilitatea de finanţare prin PNDR. Am vizitat spitalul şi am fost impresionat”, a precizat ministrul Bodog.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole