Web Analytics

Ministrul Finanțelor promite că taxele nu vor fi majorate

de | 29.10.2020 09:31 | Actualitate, Economie

Ministrul Finanţelor a anunţat, miercuri seară, că taxele nu vor fi majorate, aşa cum insinuează opoziția social-democrată.

Potrivit lui Florin Cîţu, ”soluţia liberală” este alcătuită din ”taxe mici, puţine, dar pe care să le plătim toţi”. În ceea ce priveşte prezentarea bugetului pentru 2021, Cîţu afirmă că ”PSD minte şi manipulează”.

Ministrul a precizat că liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a numărat printre cei care au votat modificarea Legea finanţelor, astfel încât, într-un an electoral, proiectul de buget să fie prezetat de către noul guvern, la 15 zile de la votul de învestitură.

În ultimele zile, social-democrații au cerut insistent ca liberalii să prezinte schița bugetului pe 2021, sugerând că executivul condus de Ludovic Orban plănuiește creșterea fiscalității.

”Nu, nu vom creşte taxe, am spus acest lucru din primul moment în care am preluat acest mandat. Soluţia liberală pentru a dezvolta economia este o ecnomie cu taxe mici, puţine, dar pe care să le plătim toţi”, a afirmat ministrul, miercuri seară, la Realitatea Plus.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii