Web Analytics
scris joi, 29.10.2020

Ministrul Finanțelor promite că taxele nu vor fi majorate

Ministrul Finanţelor a anunţat, miercuri seară, că taxele nu vor fi majorate, aşa cum insinuează opoziția social-democrată.

Ministrul Finanțelor promite că taxele nu vor fi majorate

Potrivit lui Florin Cîţu, ”soluţia liberală” este alcătuită din ”taxe mici, puţine, dar pe care să le plătim toţi”. În ceea ce priveşte prezentarea bugetului pentru 2021, Cîţu afirmă că ”PSD minte şi manipulează”.

Ministrul a precizat că liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a numărat printre cei care au votat modificarea Legea finanţelor, astfel încât, într-un an electoral, proiectul de buget să fie prezetat de către noul guvern, la 15 zile de la votul de învestitură.

În ultimele zile, social-democrații au cerut insistent ca liberalii să prezinte schița bugetului pe 2021, sugerând că executivul condus de Ludovic Orban plănuiește creșterea fiscalității.

”Nu, nu vom creşte taxe, am spus acest lucru din primul moment în care am preluat acest mandat. Soluţia liberală pentru a dezvolta economia este o ecnomie cu taxe mici, puţine, dar pe care să le plătim toţi”, a afirmat ministrul, miercuri seară, la Realitatea Plus.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită