Web Analytics

Ministrul Energiei: ”Îmi doresc să afle toți românii cauzele pentru care prețurile au crescut!”

de | 10.09.2021 09:10 | Actualitate

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, spune că a votat pentru înființarea comisiei parlamentare care anchetează creșterea prețului la energie și gaze pentru că își dorește ”să afle toți românii cauzele pentru care prețurile au crescut”.

”Am votat pentru înființarea comisiei parlamentare care anchetează creșterea prețului la energie şi gaze, deoarece îmi doresc să afle toți românii cauzele pentru care prețurile au crescut. Iată unul dintre motive: nu s-a mai pus în funcțiune nici o unitate nouă de producție a energiei electrice din anul 2015, de la construirea capacităților de energie regenerabilă.

Mă uit în urmă și văd ce miniștri au fost… și voi veni la audieri ca să explic ce s-a întâmplat și ce se întâmplă, acum, în sistemul energetic național.

CITESTE SI Klaus Iohannis: Criza guvernamentală nu este „absolut deloc îngrijorătoare”

Voi arăta, de asemenea, măsurile pe care le luăm pentru protejarea consumatorilor casnici.

La minister lucrăm, în momentul de față, la o Ordonanță pentru protecția a milioane de români împotriva creșterii prețului la energie electrică și gaze naturale. Ordonanța vine în completarea legii consumatorului vulnerabil din energie”, scrie Virgil Popescu pe Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii