Web Analytics

Ministerul Finanțelor va cumpăra 3.700 de laptop-uri pentru angajații ce vor lucra de acasă

de | 15.03.2021 06:40 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Ministerul Finanțelor va achiziționa 3.700 de laptopuri pentru angajații care vor lucra de acasă pe timpul pandemiei de COVID-19. Firma câștigătoare a făcut o ofertă cu un preț mai scăzut, față de valoarea estimată a contractului, aceasta fiind de 11.100.000 lei TVA inclus.
Compania Dante International, care deține și administrează eMAG, cel mai mare magazin online din țară, a câștigat licitația organizată de Ministerul Finanțelor și va furniza, în perioada următoare, 3.700 de laptopuri necasare angajaților din Minister, ANAF și direcțiile regionale pentru a-și desfășura activitatea la domiciliu/ telemuncă în contextul pandemiei de COVID-19.

La licitația demarată în toamna anului trecut,  Ministerul de Finanțe a primit 5 oferte de la următoarele firme: Producton SRL, Dante International,Romflex Sistem SRL, Etat2U SRL și Net Brinel.

Dante International a făcut o ofertă de 9.022.746 lei fără TVA, respectiv peste 10,7 milioane lei cu TVA. Societatea a fost declarată câștigătoare, contractul fiind încheiat în data de 17 februarie 2021, potrivit unui anunț de atribuire publicat în data de 2 martie în SEAP. În aceeași zi s-a încheiat și un contract subsecvent în valoare de peste 4,8 milioane de lei aferent furnizării de laptopuri.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii