Web Analytics

Ministerul Finanţelor suspendă temporar angajările

de | 8.03.2017 08:44 | Politica si Administratie

ministerul finantelor publice

Ministerul Finanţelor Publice a decis suspendarea temporară a ocupării posturilor vacante şi a promovărilor pentru personalul din aparatul central şi instituţiile subordonate. Măsura a fost adoptată în vederea încadrării în cheltuielile de personal aprobate prin bugetul pe anul 2017 în contextul elaborării bugetului, cu încadrarea în ţinta de deficit, şi alocarea a 2% pentru Apărare în vederea respectării angajamentului României faţă de partenerii Nord-Atlantici.

Amintim că au fost reduse în acest scop şi bugetele altor instituţii (Camera Deputaţilor – 13%, Senatul României – 16,8%, Serviciul Român de Informaţii – 9,4%, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene – 14,5% etc), se arată într-un comunicat emis de biroul de presă din cadrul Ministerului Finanţelor Publice.

Măsura va produce efecte până la suplimentarea alocărilor bugetare aferente cheltuielilor de personal, dată la care bugetul Ministerului Finanţelor va permite noi angajări sau promovări în grad şi funcţie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii