Mijlocașul central Raul Costin de la Chiajna va semna cu FC Argeș

de | 5.08.2017 12:38 | Sport

raul costinConducerea FC Argeș a făcut o mutare extrem de interesantă chiar la pauza meciului cu Pandurii. Fiindcă au observat că mijlocul terenului are de suferit în economia jocului pentru FC Argeș, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, cel care este și președinte de onoare la FC Argeș și Cristian Gentea, directorul Consiliului de Administrație au purtat o discuție telefonică cu experimentatul fotbalist Raul Costin de la Concordia Chiajna.

 

În urma acestei convorbiri, părțile au căzut de acord asupra transferului, urmând ca în maxim două-trei zile fotbalistul să semneze cu gruparea din Trivale.

Raul Costin are 32 de ani și a mai jucat ca mijlocaș pentru Progresul București, CS Mioveni, FC Vaslui, Simurq, Universitatea Cluj, FC Botoșani, Rapid București, ASA Tg. Mureș și Concordia Chiajna.

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: chiajna,fc arges,raul costin,transfer

Ultimele articole

FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere
FC Argeș II a terminat anul 2021 cu o înfrângere

Echipa secundă a FC Argeș a pierdut cu 0-2, confruntarea de vineri după-amiază, de pe propriul teren, cu Rapid II. În urma acestui rezultat, puștii lui Constantin Schumacher vor ierna pe ultimul loc al seriei a IV-a al Ligii a III-a, cu doar 5 puncte, adunate în 15...