Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Mihai Roman, atacantul echipei FC Argeș, organizează nunți și botezuri

Viața de sportiv este scurtă. Mulți fotbaliști reușesc să pună bani deoparte și să investească serios. Este și cazul atacantului echipei FC Argeș, Mihai Roman, care astăzi, la Craiova, orașul său natal, își deschide restaurant de evenimente.

Mihai Roman, atacantul echipei FC Argeș, organizează nunți și botezuri

Fotbalistul nu va fi prezent, deoarece se pregătește de derbiul FC Argeș – CS Mioveni, programat sâmbătă, 21 septembrie.

Bianca, soția sa, este cea care va avea grijă ca inaugurarea restaurantului să se desfășoare ireproșabil. Jucătorul are mare încredere în consoarta sa.

Citește și: Nicolae Dică a prefațat jocul cu CS Mioveni: „Întâlnim o echipă agresivă”

Este un proiect amplu, ne extindem. Vom organiza în cel mai mic detaliu nunți, botezuri, onomastice, petreceri pentru copii, petreceri private.

Soția mea activa de zece ani în acest domeniu, organiza evenimente, iar eu i-am dat doar forța financiară. Era asociată cu cineva într-o afacere de genul acesta, iar acum avem propria noastră afacere.

Cu banii pe care i-am câștigat în carieră am făcut investiții bune. Nu m-am îmbogățit peste noapte, dar am făcut un efort financiar pentru a deschide un salon de evenimente ultramodern. Am încercat să aducem aerul, eleganța și rafinamentul în afacerea noastră de familie.

Este un concept diferit, avem de toate acolo, este și un loc de joacă foarte modern, unde cei mici pătrund într-o lume de vis, având decoruri desprinse din desenele animate pe care le îndrăgesc„, ne-a declarat fotbalistul echipei FC Argeș, Mihai Roman.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...