Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

Mihai Roman, atacantul echipei FC Argeș: „Număram zilele până la meciul cu Concordia Chiajna”

Confruntarea FC Argeș – Concordia Chiajna, contând pentru etapa a șasea din Liga 2, a avut un final palpitant, oaspeții revenind în joc după ce au fost conduși cu 3-0. Unul dintre marcatorii gazdelor, Mihai Roman, a tras concluziile după joc.

Mihai Roman, atacantul echipei FC Argeș: „Număram zilele până la meciul cu Concordia Chiajna”

„Am arătat foarte bine astăzi, am fost agresivi, ne-am creat ocazii, am înscris trei goluri, dar

pe final n-am mai fost așa de concentrați și am primit două goluri; am comis greșeli pe care nu trebuie să le mai repetăm. Îmi doream să treacă mai repede timpul de la meciul cu CSM Slatina, terminat 0-0, număram zilele până la jocul cu Concordia. Îmi doream să arătăm că adevărata fața noastră față nu este cea arătată în meciul acela.

Succesele aduc întotdeauna un moral bun, aveam nevoie de puncte, dar obiectivul nostru este să legăm victorii, pentru că vrem să urcăm și mai mult în clasament.

Urmează meciul cu CS Mioveni, pe care-l vom pregăti doar la victorie, ne dorim să câștigăm. Vom juca pe același stadion, trebuie să ne mobilizăm și să ne adjudecăm toate punctele puse în joc”, a spus Mihai Roman.

Citește și: Nicolae Dică: „Îi felicit pe jucători, am arătat ca o echipă”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...