Web Analytics

Mihai Măciucă și Dragoș Axinte continuă cu BCM U Pitești

de | 28.06.2021 17:28 | Actualitate, Sport

Doi dintre tinerii baschetbaliști de la BCM U FC Argeș Pitești continuă cu formația piteșteană. Este vorba despre Mihai Măciucă (foto) și Dragoș Axinte, jucător ce se află încă sub contract cu echipa din Trivale. El a avut parte de un prim sezon la nivel profesionist, în care a dat dovadă de mult curaj și ambiție. Mai trebuie spus că în această vară, el va evolua pentru reprezentativa U20 a României.

 

Citește și FC Argeș a plecat în cantonamentul montan. Două săptămâni de pregătire în Austria

 

Mihai Măciucă: ”Cei trei ani petrecuți la Pitești mi-au arătat cu adevărat ce înseamnă o adevărată familie. M-am simțit bine aici, de fiecare dată am avut parte de ajutor și consider că am făcut alegerea cea mai bună. Mă bucur că am reușit să câștig alături de băieți prima medalie din cariera de profesionist și sper ca sezonul ce urmează să ne ofere o satisfacție și mai mare.

Pentru mine, rezultatele echipei sunt pe primul plan. Apoi mă uit în spate, la punctele și realizările pe care le-am avut eu. Ultimul sezon a demonstrat tuturor că echipa și colectivul au câștigat. Îmi doresc din tot sufletul ca fanii să ne fie alături de la primul meci al campionatului ce va începe în toamnă, iar la final, în 2022, să ne bucurăm de un nou rezultat notabil”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii