Web Analytics
scris luni, 14.10.2024

Mihai Coteț: „Candidez pe primul loc la Senat cu dorința să fiu o voce puternică pentru Argeș”

Mihai Coteț, primul candidat pe lista PNL Argeș pentru Senatul României, a declarat luni, 14 octombrie, după depunerea la BEC a listelor de candidați ai partidului pentru alegerile parlamentare că tonul e clar: „Suntem echipa potrivită pentru Argeș, pentru familiile de aici, pentru toate comunitățile locale. Și, da, chiar pentru țară!

Mihai Coteț: „Candidez pe primul loc la Senat cu dorința să fiu o voce puternică pentru Argeș”

Citește și: Liberalii argeșeni și-au depus candidaturile la BEC. Alina Gorghiu: „Avem o listă extrem de bună”

„Avem o echipă 100% argeșeană: Avem o listă de oameni care nu doar că au fost prezenți în Argeș, ci s-au „bătut” zi de zi pentru județ. Eu sunt alături de piteșteni de 4 ani și m-am luptat în Consiliul Local, m-am luptat pentru Pădurea Trivale, m-am luptat pentru stimulente pentru nou născuți, m-am luptat să opresc dezmățul cheltuielilor PSD. Sunt astăzi aici cu toți acești oameni care și-au petrecut ultimii patru ani alături de argeșeni, nu doar la poze, ci cu proiecte serioase pentru dezvoltarea zonei. La Pitești, la Mioveni, scorurile de la locale ne arată clar că oamenii vor schimbare!

Am strâns peste 50.000 de semnături. Nu, n-au fost doar bunica și vecinii, mii de semnături strânse pe stradă, argeșeni care cred că se poate mai bine. Sunt 50.000 de oameni care speră la mai bine, care vor mai mult!

E clar, lumea vrea schimbare! Așa că un mare „mulțumesc” celor care au semnat, celor care ne-au votat în locale și celor care au ales echipa liberală din județ!

La fel ca la locale, avem o listă echilibrată: multe doamne care candidează! Și nu, nu doar pentru că „dau bine”, ci pentru că experiența lor chiar contează! De la siguranța familiilor, la educație și sănătate, femeile au un cuvânt greu de spus. Primii patru candidați la Senat și la Cameră? Trei dintre ei sunt femei. Continuăm tradiția de la Consiliul Județean și Consiliul Local Pitești, unde avem tot așa, multe femei în frunte.

Lista noastră promovează o echipă tânară și vine cu o abordare fresh în politică: aproape de oameni, pentru oameni. Nu vorbim din turnul de fildeș, ci din mijlocul cetății!

Candidez pe primul loc la Senat cu dorința să fiu o voce puternică pentru Argeș. Proiectele județului vor avea parte de susținerea noastră, indiferent de culoarea politică a administrațiilor locale. PNL la guvernare pentru următorii 4 ani? Ne dorim asta! Vrem sprijin pentru investiții și pentru a transforma Argeșul într-un județ care să concureze cu Clujul, Brașovul și Bihorul!

E clar că mai avem mult de muncă. Ne trebuie legi care să încurajeze natalitatea, să atragă investiții și să ofere perspective noi comunităților mici. Pe scurt, ne trebuie un județ unde să îți fie drag să trăiești și să îți crești copiii. Așa că ne vom bate până când indemnizația pentru nou-născuți va fi implementată peste tot. Și dacă nu merge așa, o facem lege!

E clar, suntem aici ca să schimbăm Argeșul și o facem cu energie și multă determinare!
Doar împreună construim o comunitate mai bună!” – a declarat Mihai Coteț, numărul unu pe lista candidaților PNL Argeș la Senatul României.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...