Web Analytics

Mihaela Stănciulescu: „Iniţiativa este una salutară, binevenită, necesară pentru comunitate”

de | 10.02.2022 13:52 | Actualitate, Politica si Administratie

Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe”

Campania „O stradă și un bust pentru Constantin Stroe” este aplaudată și de cordoonatorul pe județele Argeș și Vâlcea al Instituției Avocatul Poporului. Doamna Mihaela Stănciulescu se alătură, astfel, personalităților care consideră că această inițiativă este binevenită. Vă prezentăm argumentele aduse.

„Inițiativa este una salutară, binevenită, necesară pentru comunitate, mai ales într-o perioadă în care avem nevoie de repere și de modele și valori la care cei mai tineri să se raporteze și atunci atât ideea unui bust sau poate chiar ideea unei străzi care să îi poarte numele, dar și ideea de a promova personalitatea lui Constantin Stroe și a ceea ce a reușit el să ofere comunității locale în perioada în care a condus Uzina Dacia, a luat niște decizii la nivelul uzinei și care s-au percutat și în economia românească în general și în economia locală în particular. Și deci, da, întotdeauna când putem să dăm ceva ca exemplu cu plus valoare pentru comunitate sunt idei care trebuie susținute. Nu l-am cunoscut neapărat personal, mai degrabă prin prisma familiei.

Citește și Dumitru Tomescu, ex-director Dacia, despre Constantin Stroe: „Între noi se crease o legătură ca de fraţi”

Tatăl meu, fie iertat, l-a cunoscut mai bine și știu că au avut o relație de colaborare în acele vremuri, dar am avut ocazia să îl văd, să îl aud și să îi știu deciziile și prin prisma activității pe care o desfășor de 16 ani la Instituția Avocatul Poporului. Iar la nivelul Consiliului Județean, cândva am fost invitată în acea comisie care să propună acordarea titlului de fii, fiice ale Argeșului sau de cetățeni de onoare și țin minte că la momentul respectiv am fost printre cei care au și susținut, dar au și contestat. Am susținut atunci când s-a făcut această propunere și am contestat atunci când a fost reluată această propunere, în ideea că fusese nominalizat deja de câteva ori, primise gratulațiile necesare și binemeritate la momentul respectiv și atunci am spus că poate ar fi bine să adăugăm listei de valori și alte nume și țin minte că atunci m-am poziționat printre cei care au inițiat ideea să fie promovat academicianul Gheorghe Păun”.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” (9) / Ovidiu Puiu: „Vorbea cu patos molipsitor despre echipa de fotbal!”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole