Web Analytics

Mihaela Asandei, doctor în economie: „Este o personalitate care a adus un plus de valoare Piteştiului”

de | 31.03.2022 13:02 | Actualitate, Politica si Administratie

Campania ”O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș a demarat încă din luna octombrie 2021 campania ”O stradă și un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”, în cinstea a ceea ce a reprezentat fostul director general al Uzinei DACIA pentru județul Argeș și în mod special pentru Pitești.

Săptămâna aceasta, am invitat-o să ne răspundă pe doamna Mihaela Asandei, doctor în economie și profesor la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Pitești: ”Domnul Constantin Stroe este o personalitate care a adus un plus de valoare orașului Pitești. Nu am avut relații directe, nici în interes de serviciu, dar pot să spun că se numără printre personalitățile orașului. Ceea ce a făcut cu Dacia este un lucru extraordinar, iar ca om al orașului m-am bucurat de rezultatele activității pe care a depus-o. Va rămâne o emblemă pentru județul Argeș. A fost legat mai mult de universitatea de stat. Cred că ar fi ok dacă i s-ar amplasa un bust în fața acestei universități. Este foarte bine că v-ați gândit la o astfel de campanie, iar eu, ca om al cetății, pot să remarc că a adus un plus de valoare prin tot ceea ce a făcut.”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

Citește și Rectorul Chirleşan propune ca strada Târgu din Vale să devină strada Constantin Stroe


Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole