Web Analytics
scris vineri, 18.10.2024

Mesajul doctorului Cătălin Ușurelu: „Trebuie să îmbunătățim imaginea pe care o are profesia medicală”

Așa cum v-am informat, reputatul medic piteștean Cătălin Ușurelu a fost ales președinte al Colegiului Medicilor din Argeș, pentru un mandat de patru ani.

Mesajul doctorului Cătălin Ușurelu: „Trebuie să îmbunătățim imaginea pe care o are profesia medicală”

În exclusivitate pentru „Jurnalul de Argeș”, dr. Cătălin Ușurelu a transmis că a preluat această nouă funcție cu mesajul de unitate pentru toți medicii din județ.

Citește și: Cătălin Ușurelu este noul președinte al Colegiului Medicilor Argeș

Trebuie să îmbunătățim imaginea pe care o are profesia medicală, pentru că, din păcate, ați văzut și dumneavoastră, apar tot felul de lucruri, care, de-a lungul timpului, nu ne-au făcut cinste. Care au afectat breasla. Breaslă care sunt convins că în foarte marea ei majoritate e alcătuită din oameni dedicați, competenți, oameni care își fac treaba și care nu cred că sunt apreciați, nici pe departe, pe măsura muncii lor.

Asta aș vrea să scot în evidență, că breasla noastră e un lucru de care țara asta are nevoie, să rămână aici, să-și exercite profesia aici și s-o facă, așa, cu dăruire și competență, așa cum am făcut-o și noi, și colegii noștri din Cardiologie, din Spitalul Județean ș.a.m.d.

Acesta e mesajul, de unitate și de a promova lucrurile bune și corecte, în societate și în breasla noastră, ca exemplu” – a spus noul președinte al Colegiului Medicilor Argeș

Dr. Cătălin Ușurelu este medic primar cardiolog, cu competență în cardiologie intervențională. A fost și șeful secției de Cardiologie a Spitalului Județean Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...