Web Analytics

Mesajul Alinei Gorghiu de 1 Decembrie: „România este a tuturor şi trebuie să avem grijă împreună de ea”

de | 2.12.2021 13:12 | Actualitate, Politica si Administratie

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, argeșeanca Alina Gorghiu, vicepreședinte PNL și vicepreședinte al Senatului, transmite un îndemn la solidaritate pentru construcția unei ”Românii unite și puternice”:
„Marea Unire este cea mai frumoasă filă a istoriei noastre moderne. Actul semnat în urmă cu 103 ani este mândrie pentru orice român, oriunde se află el.

Astăzi este nevoie, mai mult ca oricând, de unitate. Între români, între dreapta și stânga, între putere și opoziție. România este a tuturor și trebuie să avem grijă împreună de ea. O putem face luând exemplul celor de la 1918, care au avut clarviziunea și înțelepciunea politică să pună deasupra oricăror interese personale sau de grup interesul națiunii. Și fără a pica în capcana urii sau a fake-news-urilor, pe care, din păcate, unii le promovează în scopuri obscure.

Citește și Alina Gorghiu, despre atacurile social-democraților la adresa guvernării liberale: ”Le-aş recomanda tuturor să servească un ceai de muşeţel”

Avem forța și entuziasmul de a construi un stat dezvoltat, care să ofere cetățenilor săi un nivel de trai la standarde europene. Nouă, celor de astăzi, ne revine datoria de a duce mai departe idealurile și aspirațiile celor care au putut înfăptui Marea Unire, un vis al multor generații de înaintași.
Să fim solidari într-un singur scop: construcția României unite și puternice. Orice alte obiective secundare nu-și au nici locul, nici motivația.
La mulți ani, România! La mulți ani, români!”

M.S.

Citește și Alina Gorghiu, semnal de alarmă: „Vom deconta toţi!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole