Web Analytics
scris joi, 29.10.2020

MESAJ DE INTERES PUBLIC PENTRU CÂMPULUNGENI: Facturile Edilul CGA pot fi plătite şi în magazinele partenere „Un-doi – Centru de plăţi”

Începând din data de 14 septembrie 2020, clienții companiei Edilul CGA Câmpulung Muscel îşi pot plăti facturile de apă și canalizare extrem de simplu şi rapid și prin intermediul terminalelor din magazinele cu sigla „Un-doi – Centru de plăți”. Serviciul se adresează clienților companiei din municipiul Câmpulung Muscel și comunele Lerești, Valea Mare, Pravăț, Schitu Golești, Bughea de Sus și Bughea de Jos.
Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul „Un-doi – Centru de plăți” (sau cunoscând doar codul de client menționat pe factură) și să comunice vânzătorului tipul de plată pe care doreşte să o efectueze (se poate plăti și altă sumă decât cea din factură). După scanarea codului de bare de pe factură (sau introducerea manuală a codului de client), vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit.
Edilul CGA reaminteşte că, pentru achitarea facturilor, clienţii au la dispoziție și următoarele modalități alternative de plată:
– online pe site-ul societății: www.edilul-campulung.ro;
– bănci partenere: BT, BCR, BRD, Raiffeisen, inclusiv Debit Direct;
– PayPoint;
– casieria societății.
La toate aceste modalități alternative de plată, comisioanele sunt suportate de compania Edilul CGA. De asemenea, la magazinele cu siglă „Un-doi – Centru de plăți” nu există comisioane pentru plăți facturi!
M.S.

MESAJ DE INTERES PUBLIC PENTRU CÂMPULUNGENI: Facturile Edilul CGA pot fi  plătite şi în magazinele partenere „Un-doi – Centru de plăţi”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită