Web Analytics

MESAJ DE INTERES PUBLIC PENTRU CÂMPULUNGENI: Facturile Edilul CGA pot fi plătite şi în magazinele partenere „Un-doi – Centru de plăţi”

de | 29.10.2020 13:03 | Actualitate, Economie

Începând din data de 14 septembrie 2020, clienții companiei Edilul CGA Câmpulung Muscel îşi pot plăti facturile de apă și canalizare extrem de simplu şi rapid și prin intermediul terminalelor din magazinele cu sigla „Un-doi – Centru de plăți”. Serviciul se adresează clienților companiei din municipiul Câmpulung Muscel și comunele Lerești, Valea Mare, Pravăț, Schitu Golești, Bughea de Sus și Bughea de Jos.
Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul „Un-doi – Centru de plăți” (sau cunoscând doar codul de client menționat pe factură) și să comunice vânzătorului tipul de plată pe care doreşte să o efectueze (se poate plăti și altă sumă decât cea din factură). După scanarea codului de bare de pe factură (sau introducerea manuală a codului de client), vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit.
Edilul CGA reaminteşte că, pentru achitarea facturilor, clienţii au la dispoziție și următoarele modalități alternative de plată:
– online pe site-ul societății: www.edilul-campulung.ro;
– bănci partenere: BT, BCR, BRD, Raiffeisen, inclusiv Debit Direct;
– PayPoint;
– casieria societății.
La toate aceste modalități alternative de plată, comisioanele sunt suportate de compania Edilul CGA. De asemenea, la magazinele cu siglă „Un-doi – Centru de plăți” nu există comisioane pentru plăți facturi!
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii