Web Analytics

Merișani: Pieton omorât în timp ce traversa strada neregulamentar

de | 28.12.2019 18:57 | Actualitate

În această seară a avut loc încă un accident rutier mortal în județul Argeș. Mai exact în comuna Merișani, pe DN7C un argeșean a fost omorât în timp ce ar fi traversat strada neregulamentar.

La volanul mașinii care l-a ucis pe bărbatul de 52 de ani, din Merișani, se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Cluj, medic la o clinică din București. Potrivit polițiștilor, acesta consumase alcool. La fața locului au intervenit polițiștii Serviciului Rutier Argeș și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a reieșit o valoare de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi ridicate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, transmite IPJ Argeș.

Din păcate medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața pietonului argeșean. Oamenii legii efectuează în continuare cercetări la locul incidentului. De asemenea, aceștia au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole