Web Analytics
scris miercuri, 18.09.2024

Medicul stomatolog care a agresat-o pe influencerița Lolrelai a fost condamnat la zece ani de închisoare

Medicul stomatolog Costin Iulian Berechet a fost condamnat, miercuri, de Judecătoria Sectorului 1, la zece ani închisoare pentru agresiune sexuală şi lipsire de libertate, într-un dosar în care a fost acuzat de influenceriţa Ştefania Costache (Lolrelai) că ar fi violat-o, după ce a drogat-o în cabinetul de stomatologie.

Medicul stomatolog care a agresat-o pe influencerița Lolrelai a fost condamnat la zece ani de închisoare

Potrivit deciziei instanţei, medicul a primit opt ani închisoare pentru agresiune sexuală şi şase ani pentru lipsire de libertate. În urma contopirii pedepselor, a rezultat o condamnare de 10 ani. De asemenea, Costin Iulian Berechet are interdicţie pe o perioadă de 5 ani să mai exercite funcţia de medic stomatolog ori alte specialităţi ale medicinei dentare, după ce iese din închisoare.

Citește și: Începe încărcarea instalațiilor de încălzire din rețeaua de termoficare la Pitești

În urmă cu trei ani, aceasta a povestit cum s-a petrecut totul: „Am fost la acest medic pentru a-mi aplica o bijuterie dentară. M-a invitat să fumez, să stăm de vorbă, dar eu îi spuneam că mă grăbesc. Și-a terminat țigara și a venit să îmi spună că am o căriuță. Am revenit pentru acea intervenție, mi-a dat cu acel spray cu lidocaină, și cu acel gel roșu. Avea un gust amar. Îmi zicea că nu am voie să elimin acea substanță din gură, dar am apucat să dau jumătate afară.

Începusem să nu îmi mai simt mâinile și picioarele, apoi a început să pună mâna pe mine, pe picioare, apoi pe sâni, am dat să mă ridic și am căzut. I-am spus că sunt conștientă și că știu ce vrea să îmi facă”, a declarat concurenta în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...