Web Analytics

Măsuri speciale la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş în scopul prevenirii COVID-19

de | 19.03.2020 13:10 | Economie

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a luat măsuri speciale care au ca scop limitarea răspândirii virusului COVID -19.
În acest sens se recomandă ca până pe 31 martie a.c. și ulterior, dacă va fi cazul, să fie limitate pe cât posibil deplasările la sediul CCIA Argeș pentru activitățile specifice de relații cu publicul și sesiunile de consultanță acordate celor interesați.
Agenții economici pot solicita informații cu privire la serviciile CCIA Argeș fie folosind telefonul (0248.219.200), faxul (0348.439.408) sau mailul instituției: office@ccia-arges.ro, fie prin corespondență scrisă: Pitești, b-dul Republicii, nr. 63, județul argeș.
Referitor la eliberarea Certificatelor de origine, CCIA Argeș propune agenților economici solicitanți să folosească preponderent transmiterea documentaţiei pe adresa de mail: simona.giuvelca@ccia-arges.ro cu precizarea unui număr de telefon pentru a programa data și ora de ridicare a certificatelor. Pentru detalii suplimentare puteţi suna la: 0722 466 996 (Simona Giuvelcă).
Pentru consultanță pe tema înființării de societăți, PFA-uri, II-uri etc. cererile pot fi transmise pe email: office@ccia-arges.ro sau alina.cristea@ccia-arges.ro, iar informații suplimentare puteți primi sunând la 0731.031.061 (Alina Cristea).
Un detaliu foarte important: persoanele care se vor prezenta la sediul CCIA Argeș din Pitești, b-dul Republicii nr. 63, sau la filialele din Câmpulung și Curtea de Argeș, vor semna o declarație pe propria răspundere, precum că NU se află în izolare la domiciliu, că nu prezintă niciun simptom, că nu au călătorit în ultimele 21 zile într-una din zonele afectate de COVID-19, că nu au avut contact apropiat cu persoane care au călătorit în astfel de zone ori cu persoane suspecte de infectare ori confirmate ca fiind infectate.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii