Web Analytics

Mașină spulberată de pe A1 de un șofer grăbit

de | 3.02.2020 12:54 | Actualitate

 

În această dimineață, pe autostrada București-Pitești, la kilometrul 103, a avut loc un accident rutier violent între două autoturisme. Un șofer rănit în accident a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Acesta s-a răsturnat cu mașina după ce a fost lovit de un alt șofer.

Potrivit cercetărilor polițiștilor A1, a reieșit că un autoturism condus de un șofer în vârstă de 27 de ani din Craiova, la kilometrul 103 pe sensul de mers către Pitești, nu a păstrat distanța față de mașina care circula în fața sa.

A lovit atât de tare autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna argeșeană Bradu, încât l-a aruncat de pe șosea.

În urma izbiturii mașina a făcut un salt peste șanț și s-a răsturnat pe câmp. Conducătorul auto a fost rănit la picior, având o suspiciune de fractură la piciorul stâng. Argeșeanul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii