Web Analytics
scris duminică, 08.09.2024

Mărturia emoționantă a lui Sylvester Stallone, făcută în direct fiicelor sale: “Sunt aici doar pentru că încercarea mamei mele de a fi avortat nu a reușit.” 

Sylvester Stallone, starul din celebrul film „Rocky”, al cărui scenariu l-a scris, a făcut o mărturisire emoționantă în cadrul unui interviu la podcast-ul fiicelor lui, când a menționat că mama lui a încercat să-l avorteze, potrivit lifenews.com

Mărturia emoționantă a lui Sylvester Stallone, făcută în direct fiicelor sale: “Sunt aici doar pentru că încercarea mamei mele de a fi avortat nu a reușit.” 

Citește și: Cornel Dinu, internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias

Fiicele lui, Sophia și Sistine, l-au intervievat în podcastul lor, „Unwaxed”, cu privire la documentarul său „Sly”, care prezintă povestea vieții lui Stallone. A început să vorbească despre copilăria lui într-o casă în care „fiecare era extrem de nemulțumit de cine era”.

El a spus că mama și tatăl său „nu erau părinți” și nu erau interesați să crească copii. Sistine l-a întrebat dacă s-a simțit vreodată nedorit în copilărie.

El a mărturisit că a ezitat să își împărtășească povestea, dar că mama lui îi spunea frecvent „Singurul motiv pentru care ești aici este că instrumentul pentru chiuretaj nu a funcționat”. Ea i-a mai spus: „Dacă ar fi fost ceva în neregulă cu creierul tău”, l-ar fi lăsat lângă o fereastră deschisă să înghețe până la moarte, „pentru că ți-aș fi făcut o favoare”.

Fiicele lui l-au privit înmărmurite pentru câteva clipe, după care el a continuat: „Aproape am crezut că glumește”. Iar fiica sa, Sophia, a răspuns: „Desigur, ce fel de mamă îi spune asta copilului ei?”

Fetele lui l-au întrebat de ce nu a vorbit în documentarul său despre abuzul matern, iar el a răspuns: „Am crezut că ar fi prea mult pentru public”.

Stallone nu este prima vedetă care a mărturisit că a supraviețuit avortului. Jack Nicholson, faimos pentru rolul principal din „The Shining”, a fost conceput când mama lui avea doar 17 ani, iar bunicii l-au crescut, comportându-se ca și cum mama lui ar fi fost sora lui mai mare. O organizație pro-viață, Birth Mother Ministries, a dezvăluit că Nicholson a spus că este „total împotriva” avortului. El a declarat: „Nu am dreptul să am nicio altă părere. Singurul meu sentiment este recunoștința, la propriu, pentru viața mea.”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...