Web Analytics
scris sâmbătă, 29.06.2024

„Marșul Normalității”, sâmbătă, în Piața Victoriei. Oamenii sunt chemaţi să susţină „familia naturală întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”

„Marşul Normalităţii” ediţia 2024 are loc, sâmbătă de la ora 13.00, în Piaţa Victoriei, un eveniment autorizat de Primăria Capitalei. Oamenii sunt chemaţi, pe un eveniment creat pe Facebook, de la ora 12.00, să susţină „familia naturală întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, unica familie pe care o considerăm deplină şi echilibrată încă de la întemeiere, fiind celula de bază a societăţii umane şi căminul generaţiilor viitoare”. Evenimentul are un post scriptum în care este precizat că, în cazul în care dispare pe reţeaua de socializare, „dacă va fi şters de «cenzura facebook», evenimentul fizic va aveal loc cu siguranţă”.

„Marșul Normalității”, sâmbătă, în Piața Victoriei. Oamenii sunt chemaţi să susţină „familia naturală întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”

„Este timpul dedicat protejării copiilor de ideologiile dăunătoare! De aceea e important să reacţionăm în număr cât mai mare! Marşul Normalităţii e pentru familia adevărat, indiferent de unele «hotărâri internaţionale»ce ar vrea să «bage pe gât» României acceptarea şi altor tipuri de «familii» sau «parteneriate civile» mono-gen!”, arată descrierea evimentului de pe Facebook. „Organizat an de an începând cu anul 2005, MARŞUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei”, mai spune sursa citată.

Citește și: Elena Lasconi: „România nu este o ţară săracă, România este o ţară sărăcită”

„Pentru familia naturală, pentru relaţiile fireşti între bărbaţi şi femei, pentru valorile creştine, pentru mame + taţi + copiii crescuţi sănătos într-un mediu neviciat, pentru moralitate în viaţa publică, împotriva paradelor «mândriei» («pride») deviaţiilor pe străzile României, pentru normalitate!”, conform evenimentul creat pe reţeaua de socializare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită