Web Analytics

Marius Postelnicescu s-a externat. „Durează recuperarea. Am slăbit foarte mult”

de | 20.01.2021 12:45 | Actualitate, Dezvăluiri

Marius Postelnicescu, liderul PNL Pitești, s-a externat de la un spital din București și se află acasă. Încă din luna decembrie 2020, directorul adjunct la Apele Române (schimbat de câteva zile din funcție), se afla internat cu COVID-19 la Spitalul Colentina din București. „Am ajuns acasă de trei zile. Sunt în recuperare. Trebuie să mă hrănesc, să fac mișcare, durează recuperarea, am slăbit foarte mult”, ne-a spus Marius Postelnicescu luni, 18 ianuarie, căruia îi dorim multă sănătate.
Reamintim că Marius Postelnicescu a avut o operație cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare, la o clinică privată din București. Înainte de intervenția chirurgicală a fost testat pentru detectarea virusului Covid-19 și a fost găsit negativ, însă a fost retestat după operație și de această dată testul i-a ieșit pozitiv și a fost transferat la Secția ATI a Spitalului Colentina.
Contactată telefonic săptămâna trecută, Corina Postelnicescu, soția liberalului, ne-a spus că nimeni din familie nu a mai fost confirmat cu Covid și nici nu s-a aflat sursa infectării.

Citește și Marius Postelnicescu a contactat o formă severă de coronavirus: „Sunt spre bine. Vă rog să-mi liniştiţi familia!”

Corina Postelnicescu a fost numită șefa Casei Corpului Didactic Argeș

Corina Postelnicescu este directoarea Casei Corpului Didactic Argeș din luna decembrie 2020. „Este o funcție provocatoare și mă reprezintă, în sensul că eu sunt formator din anul 2009 în Casa Corpului Didactic și am avut această colaborare cu colegii de aici. Practic, este pasiunea mea tot ceea ce înseamnă formarea și programele de formare adresate cadrelor didactice, profesorilor în speță, dar și personalului didactic auxiliar și consider că mă reprezintă”, ne-a spus Corina Postelnicescu, contactată telefonic.
Înainte de a ajunge directorul Casei Corpului Didactic Argeș, Corina Postelnicescu a fost, timp de 15 ani, director la Grădinița „Aripi Deschise” din Pitești și timp de 3 luni a fost inspector școlar.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii