Web Analytics
scris joi, 09.11.2023

Mario Tudose: „Tot noi va trebui să redresăm FC Argeş. Nimeni nu va juca în locul nostru”

Mario Tudose, fundaș la FC Argeș, ne-a vorbit despre ultimele trei rezultate ale echipei, despre următoarele meciuri din campionat și despre atmosfera din cadrul lotului după venirea noului antrenor Eugen Neagoe.
„Cu Slatina cred că meritam totuși să câștigăm, chiar dacă am reușit să egalăm spre finalul partidei. În meciul cu Buzăul, din punctul meu de vedere, clar am fost echipa mai bună, iar la Chiajna am început meciul foarte bine, am avut câteva ocazii foarte bune de gol, dar din păcate am primit acel gol și după aceea nu am mai reușit să egalăm. Urmează două meciuri grele, meciuri dificile, pentru că echipele sunt oarecum apropiate valoric. Întâlnim pe cei de la Unirea Slobozia, dar am mare încredere și cred că putem câștiga. De asemenea, consider că putem câștiga și în deplasarea de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Mario Tudose: „Tot noi va trebui să redresăm FC Argeş. Nimeni nu va juca în locul nostru”

Clar că nimeni nu se gândea ca, după 12 etape, să ne aflăm în a doua parte a clasamentului. Nimeni dintre jucători nu credea acest lucru, dar din păcate asta este situația acum și tot noi va trebui să redresăm echipa, pentru că nimeni altcineva nu ne va ajuta sau va juca în locul nostru. Avem șanse să prindem play-off-ul, pentru că ne despart doar patru puncte. Important este să încercăm să nu mai facem pași greșiți, să luăm fiecare meci în parte și să încercăm să câștigăm fiecare meci, să acumulăm cât mai multe puncte. Atmosfera la echipă este una bună, trebuie să ne acomodăm și noi cu noul antrenor, deși cred că Mister s-a făcut înțeles și ne-a explicat ce vrea de la noi. Din păcate nu am reușit să punem în aplicare ce ni s-a cerut și probabil că de asta nu am avut rezultatele dorite”, ne-a declarat fotbalistul.

Citește și FC Argeș a pierdut cu 1-0 duelul cu Concordia Chiajna

Citește și Victorie mare! FC Argeş a învins Farul la ea acasă, în play-off-ul Ligii Elitelor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...