Web Analytics

Marina Almășan lansează, la Pitești, volumul “Ceasul iubirii. Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”

de | 29.09.2022 16:18 | Actualitate, Cultură, Home

Îndrăgita vedetă de televiziune Marina Almășan vine weekendul acesta la Pitești, pentru lansarea volumului Ceasul iubirii. Cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu, la Festivalul de C’Arte, în cadrul târgului de carte Triunghiul Cunoașterii, carte lectură, bibliotecă, organizat de Biblioteca Județeană Dinicu Golescu.

Citește și: Variola maimuței a băgat în ședință Comitetul Național pentru Situații de Urgență

Evenimentul are loc sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 12.00, în sala de conferințe a bibliotecii. 

Volumul, publicat de editura Corint, nu este o simplă carte, ci un volum-mărturisire, o declarație de suflet a scriitorului.

„Țineți în mână nu doar o simplă carte. Țineți în mână 16 ani din viața mea. 16 ani pe care i-am respirat în preajma unui mare artist, care mi-a cerut cândva, parcă într-o altă existență, să-i fiu alături până la moarte. Dar îi voi fi chiar și dincolo de ea, prin această carte. Cartea este despre iubire, despre greșeală și despre neiertare. Dar, mai ales, despre IUBIRE”, scrie Marina Almășan.

Titlul cărții este dat de piesa preferată a autoarei,interpretată de artistul Victor Socaciu. Când a ascultat-o prima oară a fost curioasă să îl cunoască pe cel care a scris versurile. 

Cartea este dedicată fiului autoarei, Victor Socaciu junior, la împlinirea vârstei de 25 de ani.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole