Web Analytics

Mariana Ionescu încă mai speră să revină şefă la Mediu

de | 4.01.2017 16:46 | Dezvăluiri

Mariana Ionescu, fosta directoare a APM Argeș, încă mai speră să revină în funcție. Aceasta a cerut în instanță anularea deciziei prin care a fost destituită din funcție în primăvara acestui an de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului. Procesul s-a judecat mai întâi la Tribunalul Argeș și a ajuns mai nou la Curtea de Apel Pitești. Instanța piteșteană a rămas însă în pronunțare, și asta pentru că deocamdată nu este clar cine are competența de jurisdicție în acest caz. Cel mai probabil, dosarul va ajunge în cele din urmă la Înalta Curte. D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Mariana Ionescu este cel mai nociv pentru mediu director din istoria APM Arges. Sub mandatule ei Padurea Trivale a fost defrisata iar in orasul Campulung a avut loc o catastrofa ecologica. Sper ca judecatorii vor avea capul pe umeri si vor refuza numirea in functie a acestei persoane corupte si incompetente.

  2. Mariana Ionescu este cel mai nociv pentru mediu director din istoria APM Arges. Sub mandatule ei Padurea Trivale a fost defrisata iar in orasul Campulung a avut loc o catastrofa ecologica. Sper ca judecatorii vor avea capul pe umeri si vor refuza numirea in functie a acestei persoane corupte si incompetente.