Web Analytics
scris marți, 24.09.2024

Marian Rada, director tehnic Muscelul Câmpulung: „Vreau ca autoritățile locale să se implice mai mult”

Bancă tehnică a echipei FC Muscelul Câmpulung are un frumos trecut alb-vișiniu. Recent, fostul rapidist Marian Rada a fost numit director tehnic, iar Marius Bratu a fost învestit în funcția de antrenor principal.

Marian Rada, director tehnic Muscelul Câmpulung: „Vreau ca autoritățile locale să se implice mai mult”

Cu o experiență vastă, Rada aduce cu sine un bagaj de cunoștințe și o istorie de succes, care ar putea ajuta enorm clubul muscelean să progreseze.

Marian Rada (64 de ani) are licența UEFA PRO de antrenor. În afară de clubul giuleștean, unde a avut diverse funcții, la echipa mare, la cea secundă sau la juniori, a mai lucrat la ACS Berceni, la Mouscron (Belgia), Poli Iași și FC Hermannstadt.

Citește și: Marius Bratu, antrenor FC Muscelul Câmpulung: „Vrem, nu vrem, trebuie să ne depășim condiția”

Marian Rada și-ar dori ca autoritățile locale din Câmpulung să se implice mai mult la divizionara secundă.

Am acceptat cu plăcere să vin la Câmpulung și îmi propun ca echipa să practice un fotbal frumos și să aducem cât mai multă lume la stadion. În primul an, obiectivul este menținerea în Liga a II-a, nu putem spera la mai mult, suntem realiști. Recunosc că ne-am dori să prindem play-off-ul, dar mai avem foarte mult de muncă.

Să nu uităm că echipa este nou-promovată și trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Ne confruntăm, din păcate, cu o problemă majoră, lipsa terenurilor de antrenament. Nu ne putem pregăti pe terenul central, deoarece acolo de desfășoară o serie de lucrări de întreținere. Măcar la jocurile oficiale să avem un teren impecabil, nu de alta, dar mai sunt și meciuri televizate și nu trebuie să râdă nimeni de noi.

În rest, alergăm de colo până colo să găsim teren cu iarbă. Vreau ca autoritățile locale să se implice mai mult, să înțeleagă faptul că această echipă este cartea de vizită a Câmpulungului. Suntem în Liga a II-a, nu este un eșalon oarecare”, ne-a declarat Marian Rada.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...