Web Analytics

Marcela Fota şi George Nedelea au încins atmosfera la Ziua Comunei Ungheni

de | 19.07.2017 15:38 | Politica si Administratie

14 03Ajunsă la cea de-a X-a ediție, Ziua Comunei Ungheni a fost și de această dată un eveniment cât se poate de reușit grație implicării totale a primarului Iulian Miu. Manifestarea a început cu o reprezentație de excepție a copiilor din localitate, care au atras toate privirile prin dansul lor popular, iar petrecerea a continuat cu prestația fabuloasă a Ansamblului Doina Argeșului.

14 02De asemenea, cei care au încins atmosfera au fost cunoscuții interpreți de muzică populară Marcela Fota și George Nedelea. Demn de reținut că alături de autoritățile locale de la Ungheni la ceas de sărbătoare a fost întreaga conducere a județului și numeroși parlamentari de Argeș. Îi menționăm aici pe Dan Manu, președintele Consiliului Județean, pe prefectul Emilian Dragnea, pe vicepreședintele CJ, Ion Mânzână, pe Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, pe deputații Cătălin Rădulescu și Nicolae Georgescu, pe Tudor Pendiuc, fostul primar al Piteștiului, precum și numeroși primari din localitățile învecinate.

14 01„Mulțumesc tuturor celor care au dorit să fie alături de noi la ceas de sărbătoare. Iată că am ajuns la a X-a ediție și vreau să-i asigur pe cetățeni că și la anul ne vom întâlni în aceeași locație. La Mulți Ani Ungheni!”, a declarat Iulian Miu, primarul comunei Ungheni.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii