Web Analytics

Marcel Pavel, acuzat că ar fi mințit că a avut COVID: „Au spus că am primit 250 de mii de euro de la președinte. Mă blestemau, mă înjurau”

de | 2.11.2021 09:19 | Cultură, Actualitate

Marcel Pavel a fost infectat cu COVID-19, având plămânii afectați în proporție de 60%. Artistul a dezvăluit într-un interviu acordat Antena 3 că a fost acuzat de faptul că a mințit în legătură cu boala. Cântărețul în vârstă de 60 de ani a postat, vineri, un mesaj în care spunea că “o dublă pneumonie, corelată cu acest nenorocit de COVID-19”, i-au fost aproape fatale și mulțumea “medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor Institutului ‘Matei Balş’ pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare făcute”.

CITEȘTE ȘI: Campanie de încurajare a vaccinării lansată de Ministerul Tineretului și Sportului

Sâmbătă dimineață, Marcel Pavel a șters mesajul respectiv, însă a postat un altul, în care se dezlănțuie la adresa celor care l-au jignit și criticat în legătură cu anunțul său.

Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen foarte îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!”, a scris Marcel Pavel, sâmbătă. Întrebat dacă s-a vaccinat, acesta a refuzat să răspundă.

CITEȘTE ȘI: Jurnal de o zi al unui nevaccinat

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii