Web Analytics

Marcaje rutiere făcute în bătaie de joc

de | 20.07.2018 16:07 | Actualitate

După ce, în primăvara acestui an, s-au făcut noi asfaltări în comuna argeşeană Bradu, în iulie, pe anumite tronsoane de carosabil, au fost, în sfârşit, trasate şi marcaje rutiere.

Starda Arţarului, spre exemplu, este gata. Gata să fie remarcată!

Asta pentru că liniă longitudinală discontinuă simplă care desparte cele două sensuri de mers nu e nici pe departe centrată sau paralelă cu marginile carosabilului.

„Aceeaşi firmă care a pus asfaltul, a făcut şi marcajul. Nu ştiu exact care este firma, că avem trei care fac lucrări aici, însă viceprimarul le-a pus în vedere să refacă lucrarea, altfel nu le semnez recepţia şi nu-şi vor încasa banii pe care îi mai au de luat. Vor veni cu o vopsea specială, peste aceasta şi apoi vor trasa corect. Nici eu nu-mi explic de ce şi cum au reuşit să o traseze aşa strâmbă”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, Dănuţ Stroe, primarul comunei Bradu.

„Administratorul drumuluil este cel care are obligaţia să menţină în stare de viabilitate carosabilul, astfel încât să se evite producerea accidentelor rutiere”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, agentul principal de poliţie Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Foto Dan Voicilă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Haideti sa va spun eu cum au reusit sa o traseze asa stramba, firmele in cauza dispun de personal necalificat , care la ora 12 cand se duc sa ia masa dar si inainte , beau cate 2 -3 beri pentru a avea spor in continuare la munca. Si asa se intalnesc doi din dusmanii lucrului facut bine si anume , prostia si alcoolul.