Maratonul de Business „rePORNIM ECONOMIA” – o declarație de parteneriat public-privat!

de | 4.10.2021 14:44 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Astăzi, 4 octombrie 2021, la Universitatea din Pitești a avut loc reuniunea reprezentanților autorităților publice și ai mediului de afaceri, sub egida Maratonului de Business „rePORNIM ECONOMIA”.
Organizat de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) și ACAROM, în format hibrid, cu respectarea normelor de securitate sanitară în contextul epidemiologic actual, evenimentul a vizat reformele și proiectele care vor fi finanțate prin PNRR, ca subiecte de discuție strategice la nivel de investiții.
Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a luat cuvântul în deschiderea evenimentului, municipiul reședință de județ fiind perceput drept unul dintre cele mai interesante centre, în care mediul de afaceri găsește partener de dialog cu autoritățile. Întâlnirea participanților a urmărit stabilirea palierelor de lucru pentru: tranziția spre energia verde, un sistem de sănătate mai eficient, digitalizare, bună guvernanță.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...


Loading RSS Feed