Web Analytics

„Mandatul de vicepreşedinte mă implică în elaborarea de noi proiecte ale comunităţii locale”

de | 7.03.2018 19:09 | Politica si Administratie

5 ALDE Pitesti# Declară Cătălin Gherzan, ales vicepreşedinte ALDE Piteşti

Săptămâna trecută au avut loc alegeri pentru funcţiile de conducere ale organizaţiei ALDE Piteşti. Robert Tudorache,  secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost ales președinte al organizației.

La conferința de alegeri ce a avut loc în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Argeș  au participat 160 de membri cu drept de vot. Printre invitați s-au numărat președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, consilierul județean Marius Pârvu și alții. Atât deputatul Andrei Gerea, cât și președinta organizației județene, Simona Brătulescu, prezenți la lucrările de la municipiu, au apreciat că partidul reprezintă o forță semnificativă în Argeș, obținând rezultate remarcabile pentru o formațiune politică nou înființată la alegerile locale dar că atât liderii locali, cât și simplii membri de partid trebuie să se mobilizeze din nou pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul viitor.
Prezentându-și candidatura pentru următorul mandat în fruntea ALDE Pitești, Robert Tudorache a declarat: „Ca și obiectiv politic ne-am propus să fim a doua forță politică a municipiului Pitești. Mă aflu în fața dumneavoastră astăzi, aici, pentru a vă cere votul în vederea continuării proiectelor pe care le-am început împreună.”
Juristul Cătălin Gherzan, administratorul școlii private Lexford Castel, ales vicepreședinte, ne-a declarat: „Sunt onorat de responsabilitatea care mi-a fost conferită de colegii din ALDE și voi căuta să mă ridic la înălțimea acestei funcții importante în partid. Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere. Mandatul de vicepreședinte mă implică destul de mult în elaborarea de noi proiecte ale comunității locale”.

Noua conducere ALDE Pitești

Componența Biroului Politic votată de membrii organizației este următoarea:
# Președinte: Robert Tudorache
# Vicepreședinţi: Dumitru Dan Olărescu, Daniel Florea,  Aurelian Mondiru,  Nicolae Mazilu,  Cătălin Gherzan,  Liviu Fotache și Adrian Pica.
# Membri: Nicoleta Budună,  Laura Florea, Elena Dascălu, Remus Mihai, Marian Petroșanu, Bogdan Năfureanu,  Gina Pîrvu, Silviu Popovici, Adrian Stan,  Ionuț Gabriel Zidaru,  Eduard Morlova.
# Membri supleanţi: Cătălina Iordache, Florentina Chiriță, Mihai Olărescu, Alexandru Mocanu, Gheorghe Grigore, Florea Matei, Traian Burtoiu și Petre Luţu.
# Secretar – trezorier a fost numită Liliana Olărescu.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii